Selma Omari onherkenbaar op nieuwe beelden! Volgers gaan los!

Nieuwsfeb 01 2021, 22:53
Queen of influencing Selma Omari is net terug van een heerlijke vakantie in Zanzibar, een eiland in Afrika. Selma heeft op vakantie natuurlijk een kleurtje gekregen, maar haar volgens haar fans is dat niet het enige wat er veranderd is. Op Selma's laatste post, die nu overigens ook haar profielfoto is, vinden volgers haar er 'onherkenbaar' uit zien.

''Selma is opeens een ander mens''

Selma Omari postte een foto in een zwart jurkje, met als caption: ' They checking in cause my lifestyle crazy '. Ook deed de influencer een verwijzing naar de make-up artieste die verantwoordelijk was voor Selma's nieuwe look. De foto gaat viraal met tien duizenden likes opmerkingen.
De positieve en negatieve reacties waren verdeeld, maar over één ding zijn Selma's volgers het eens: ze ziet er heel anders uit. Zo reageerde één volger dat Selma geen gebruik zou moeten maken van de app Faceapp, omdat ze zo 'opeens een ander mens' wordt. Een andere volger zegt: 'wow je lijkt echt op iemand anders hier.. wel mooi btw!'. De foto kreeg positieve reacties van andere influencers, zoals Défano Holwijn, Yolanthe Cabau en Vonneke Bonneke.
Andere volgers waren minder positief en plaatsen reacties als: 'mooi plastic', 'je bent niet Kylie Jenner' en 'wannabe Kim K'. Het lijkt inmiddels niet meer uit te maken wat Selma Omari post, kritiek krijgt ze toch wel.
Zo ook op één van haar vakantiekiekjes uit Zanzibar, waarbij een volger haar uitmaakte voor een ' nep wijf '. Selma reageerde hierop met: ' niet doen schat, it doesn't look cute '.

Check de beelden en oordeel zelf:

Bron: Instgram