Nikki doet haar verhaal! Dit is de vader van haar zoon!

Nikki Ros

Nikki Ros, bekend van Ex on the Beach Double Dutch, maakte eind vorig jaar bekend dat ze zwanger zou zijn van Ronnie Flex. Inmiddels heeft ze bekend dat dit niet waar is en heeft ze opgebiecht wie wel de vader van haar ongeboren zoon is.

“Er zijn een hele boel geruchten rondgegaan inderdaad”, vertelt ze in een telefonische reactie Shownieuws. “Die zijn begonnen toen ik in april op vakantie was. Toen gingen mensen op Instagram reageren dat Ronnie Flex de vader was.”

Nikkie vertelt vervolgens wie er dan wél de vader is van haar kind: “Maar de vader is eigenlijk Xerxes, van The Voice of Holland. Hij zegt dat zelf ook tegen vreemden, daar heb ik screenshots van gekregen. Dus hij weet natuurlijk ook dat het zijn kind is.”

Wanneer Nikki eraan wordt herinnert dat ze zelf ook heeft beweert dat Ronnie Flex de vader was, hangt ze snel de telefoon op. Op Instagram schrijft ze even later: “Ik probeer me te focussen op mijn kind en wil dit graag achter me laten. Nerxes Naseri is de vader van mijn ongeboren kindje, en helaas wil hij niks met mij of de kleine te maken hebben. Helaas ontkent hij in alle toonaarden via mediabronnen, met er is onomstotelijk bewijs dat hij wel de vader is.”