Skip to main content

Voetballer Noa Lang, ook bekend als rapper Noano, speelt sinds dit seizoen bij PSV en vond het tijd voor een nieuw huis in de buurt van het stadion van zijn club. Hij heeft een dikke nieuwe villa gekocht ter waarde van 1,3 Miljoen euro.

Het gaat om een prachtige villa in Waalre om precies te zijn. De woning van Noa is een twee-onder-een-kapwoning in de gemeente die grenst aan Eindhoven. De villa ligt op een kleine twintig minuten rijden van het stadion van PSV. Het huis beschikt over een woonoppervlakte van 129 mop een perceel van 836 m2.

Bekende Buren meldt dat de woning € 1.350.000 heeft gekost: “Hij hoefde hiervoor niet langs de bank voor een hypotheek.” Verwacht wordt dat Noa het interieur compleet anders zal gaan inrichten dan de beelden laten zien.

Lang heeft onder de artiestennaam ‘Noano’ een hit online ‘7k op je feestje’ wat inmiddels 8 miljoen keer geluisterd is op Spotify. En dat heeft hem € 30.000 opgeleverd, voor bijvoorbeeld de verbouwing van zijn woning, zo weet Pure Luxe te melden.

Bekijk hier enkele beelden:

Beeld: Bekende Buren
Beeld: Bekende Buren
Beeld: Bekende Buren
Beeld: Bekende Buren

Bekijk HIER alle beelden van het huis

Bron: Bekende Buren