Skip to main content

De dochter van Linda de Mol, Noa Vahle deelt haar bikinibody op de Instagram-story van haar vriend. De verslaggeefster is afgelopen zaterdag 24 jaar geworden en is samen met haar vriend op vakantie.

Noa laat bikinibody zien samen met vriend

Noa is samen met haar vriend in Thailand. Daar deelde ze al eerder beelden van, maar nu heeft haar vriend beelden gedeeld waarin hij zijn vriendin Noa feliciteert met daarbij intieme beelden: “Birthday girl in paradise”, schrijft hij. Op de foto zie je Noa in haar bikini met haar vriend Tim de Wild knuffelen. Ook schrijft hij bij de foto: “Gefeliciteerd liefde”.

Noa Vahle haalt uit naar Jutta Leerdam en Jake Paul

Onlangs haalde De dochter van Linda de Mol en Tv-presentatrice Noa Vahle nog keihard uit naar Jutta Leerdam en Jake Paul: “Nee, ik vind het echt verschrikkelijk. We hebben het nu allemaal over Jutta als de vriendin van Jake Paul. Dat vind ik een beetje zonde, want het is een fantastische topsporter. En dit is ook meer entertainment dan boksen, vind ik.”

Noa twijfelt of Jake een top pro-bokser, die nu in zijn prime-jaren actief is, kan verslaan: “Als je zo aankomt op een tank, dan ben je er écht in gaan geloven”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Shownieuws