Skip to main content

Net zoals vele andere artiesten had Amy van OG3NE ook een erg druk programma aan optredens. Vooral tijdens Koningsdag en Bevrijdingsdag hadden artiesten drukke dagen met festivals. En dan kan er soms wel eens een klein ongelukje gebeuren. Zo ook bij Amy.

Amy Vol

Op de sociale media van de zusjes OG3NE is te zien dat ook zij het erg druk hebben gehad met optredens. Twee dagen geleden schreef Amy: “Apeldoorn en Alphen a/d Rijn wat waren jullie waanzinnig leuk!!

Scheurt uit broek

Tijdens een nieuw optreden gister, met natuurlijk een nieuwe outfit voor Amy, gebeurde er iets waar Amy zeker niet op had gerekend. Ondanks het warme weer, besloot Amy toch een uitdagende leren broek aan te trekken.

Haar broek scheurde op het podium, maar gelukkig schaamde ze er niet voor. Op haar Instagram postte ze zelfs een foto van haar gescheurde broek en schreef: “Leek allemaal een heel mooi plan met dit heerlijk outfitje… zoals Shelley het zou zeggen: niets is minder waar.. ‘beuk ‘m uit de pantyyy’” Shelley zelf reageert ook: “Beuk m uit de panty!” waarna ook zus Lisa reageert: “BEUK M UIT DE PANTY HAHAHA!

Bekijk de foto van Amy hieronder:

De OG3NE zusjes live:

Amy:

https://www.instagram.com/p/CdMJ_U_MSR6/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b0aac9b6-8140-4976-b822-9350b9d54cb0
https://www.instagram.com/p/CcnXSdIMVVA/

Bron: Showmag, Instagram

Leave a Reply