Skip to main content

Enzo Knol en Myron Koops hebben bekend gemaakt dat ze ouders worden en zijn oma heeft het geslacht bekend gemaakt. Veel fans van Enzo en Myron zijn erg benieuwd naar het geslacht van de baby. De oma van Enzo heeft onbedoeld een hint heeft gegeven omtrent het geslacht van de baby.

Enzo en Myron hebben het lang voor zich gehouden

Enzo Knol en Myron Koops kijken uit naar de komst van hun eerste baby. Ze hebben dit nieuws een tijdje voor zich gehouden, maar de onthulling van het geslacht van de baby lijkt eerder te komen dan verwacht. In zijn meest recente vlog lijkt zijn grootmoeder per ongeluk een hint te geven over het geslacht van de baby.

Oma Enzo Knol verklapt onbedoeld geslacht

Sinds Enzo Knol en Myron Koops hebben bekend gemaakt dat ze ouders worden laten ze veel zien over het proces. In de video’s gaat over allerlei onderwerpen die te maken hebben met de zwangerschap. Enzo Knol en Myron Koops zijn heel voorzichtig geweest betreft de bekendmaking dat ze ouders worden. Ze brengen niet alles in beeld. In een nieuwe vlog is de oma van Enzo Knol te zien die waarschijnlijk niet had verwacht dat dit in de vlog komt. Ze zegt namelijk: “Ik weet een prachtige naam voor haar”. Dat zou betekenen dat ze een dochtertje verwachte.

Enzo Knol koopt droomauto voor zijn vriendin Myron

Onlangs kocht Enzo een droomauto voor zijn vriendin. Enzo zijn vermogen is schijnbaar behoorlijk omhoog gegaan met zijn YouTube filmpjes. Deze positie heeft hem ook de mogelijkheid gegeven om een Lamborghini Urus te kopen, die hij nu elke keer met een andere kleur laat wrappen. Met het geld dat Enzo Knol verdient, kan hij ook zijn vriendin flink verwennen. Hij kocht een Porsche Boxter 25. Enzo noemt de auto ‘briljant’ in zijn nieuwste vlog, omdat het volgens hem perfect aansluit op haar verjaardag.

Bekijk hier de beelden