Ontsnapte tbs’ers zijn beruchte Luciano D. en Sherwin W.

tbs'ers

Gisterenavond wisten de twee tbs’ers op een bijzondere manier met een slijptol te vluchten. De identiteit van de twee zijn bekendgemaakt. Het gaat om de 24-jarige Luciano D. en de 27-jarige Sherwin W.

ontsnapte tbs’ers

De 24-jarige Luciano D. is een beruchte tbs’ers en heeft al veel op zijn kerfstok. De Amsterdammer wist in het verleden al meermalen weten te vluchten. In 2017 is dit hem eerder gelukt om te ontsnappen uit een justitiële jeugdinrichting in Breda. Toen werd hij als vuurwapengevaarlijk en onberekenbaar gezien door de politie. De andere gevluchtte tbs’er is Sherwin W. uit Rotterdam.

Woningoverval

Hij zou eerder ook al jeugd-tbs hebben gehad nadat er een woningoverval uit de hand liep. Hierbij kwam een 48-jarige man om het leven. Sherwin en de andere overvallers zijn de woning met een vuurwapen binnengedrongen.

Klopjacht

De ontsnapte tbs’ers hebben hulp gehad van handlangers om te ontsnappen. De twee gebruikten een slijptol om een gat in het hek van de kliniek te maken. Het was nog niet donker en was duidelijk te zien dat ze zijn gevlucht in een witte Volkswagen. Er is met man en macht een klopjacht gestart op de tbs’ers.

Bekijk de video hier

Bron: Telegraaf