Oorlog tussen Temptation-Fabiola, Rosanna en Niels op Curaçao!

Ook al is het even geleden dat Niels en Rosanna meededen aan Temptation Island, de herinneringen zijn nog vers. Zeker als het gaat om verleidster Fabiola, die het vuur tussen de twee flink opstookte. En niet voor de laatste keer…

Het romantische Curaçao-tripje van Rosanna en Niels liep nét even wat anders dan gedacht; Fabiola bleek namelijk ook van de partij te zijn. ‘We waren gisteren bij een feestje en toen kwam Fabiola aangelopen met haar trollenhoofd. Niels ging naar haar toe, ze keek helemaal blij maar Niels was boos, schold haar uit en zei dat ze weg moest wezen. Ze liep weg, maar kwam terug en Niels werd nóg pissiger. Hij schreeuwde zó hard tegen haar, dat hij haar ‘in elkaar zou slaan als ze niet snel wegging’. Ze was echt bang!‘, vertelt Rosanna in een DM aan FawryNotSawry.

“Rot op naar Groningen!”

Rosanna is overduidelijk helemaal klaar met de blonde verleidster. ‘Haar hart is nu gebroken, ze is nog steeds smoorverliefd op Niels. Ik hoop dat ze inziet dat hij haar niet hoeft. Wat komt ze doen in een tent waar wij al zijn? Rot op naar Groningen. Ik heb Niels nog nooit zo boos gezien’, sluit ze af.

Bekijk het hele verhaal op onderstaande foto’s:

Bron: Instagram, Love & Reality

Lees ook: