Skip to main content

Een lerares in New Jersey ligt onder vuur vanwege haar figuur. De tekenjuf, genaamd Roxsana Diaz, geeft les op een kleuterschool. Volgens de ouders van haar leerlingen leiden haar volle figuur en (te) strakke outfits de kinderen af van het leren.

Lerares New Jersey

Nadat er meerdere klachten binnenkwamen over de lerares, plaatste ze een video van 14 minuten waarin ze sprak over haar kledingkeuzes en de controversie daaromheen. Volgers moesten er echter niets van weten en waren het met de ouders eens dat de lerares zich professioneler op zou moeten stellen op social media.

Volle figuur

Roxsana Diaz is ontzettend bekend op Instagram, waar ze meer dan 1 miljoen volgers heeft. Ze gaat op social media onder de naam ‘The Art Teacher’ en hoewel veel mensen haar zullen volgen omdat ze kunstliefhebbers zijn, zullen velen haar ook volgen vanwege haar curvy figuur. Desondanks kan je haar talent voor kunst niet ontkennen als je op haar pagina scrollt.

Roxsana Diaz

Bekijk hieronder enkele beelden van de lerares Roxsana en een interview waarin ze vertelt over haar ervaringen met ouders die boos zijn vanwege haar figuur en outfits.

lerares new jersey

Meer leraren die viraal gaan op social media:

Bron, beeld: Instagram

Leave a Reply