Skip to main content

Heftige beelden uit Zoetermeer schokken Nederland, waar twee jonge ouders voor de ogen van hun kinderen fysiek zijn aangevallen. De politie is nog steeds hard op zoek naar de daders en daarom is er opnieuw aandacht voor dit incident.

Ouders aangevallen in Zoetermeer

Het verhaal van het gezin: Tijdens een wandeling op 11 oktober kwam het gezin voorbij twee mannen die met hun twee Staffords op een bankje zaten. Een van de honden rende meteen op het gezin af, draaide om hen heen en kwam dicht bij de kinderwagens. 

De vader, bezorgd dat de hond de kinderen (een 3-jarige en een baby) zou kunnen schaden, probeerde de hond op afstand te houden. Hij stak zijn been uit in een poging het dier tegen te houden. Dit gebaar werd door de eigenaar van de hond gezien als schoppen, wat dus een misverstand blijkt te zijn.

Heftige confrontatie

De mannen renden schreeuwend op de vader af en sloegen hem. Zelfs de moeder, die probeerde in te grijpen, werd flink toegetakeld. Uiteindelijk gingen de mannen met hun honden weg, maar de schade is enorm. Hoewel de ouders inmiddels zijn hersteld, is vooral het 3-jarige kind ernstig van streek. Omroep West heeft de beelden die viral gingen gedeeld met een oproep.

Bekijk hier de beelden

Bron: Omroep West YT