Patrick Ster uit SpongeBob SquarePants krijgt een eigen serie! (Video)

Ken jij het intro van SpongeBob SquarePants uit je hoofd en weet je precies wat er in een krabburger zit? Dan hebben we goed nieuws voor je! Patrick Ster, de beste vriend van SpongeBob SquarePants, krijgt namelijk een eigen serie: The Patrick Star Show!

Dat meldde Deadline maandag. Net als in SpongeBob SquarePants wordt Patrick’s stem ingesproken door Bill Fagerbakke. Volgens Deadline zijn er al een aantal afleveringen opgenomen.

The Patrick Star Show

The Patrick Star Show draait helemaal om de populaire zeester. Hij zou zelfs zijn eigen talkshow krijgen, die gaat over hem en zijn familie. In de spin-off zullen vooral nieuwe karakters te zien zijn, maar er komen als het goed is ook oude bekenden langs. Of onze favoriete sponge ook even komt buurten, weten we nog niet.

Een van de populairste animatieseries

Sinds SpongeBob SquarePants 21 jaar geleden op televisie verscheen, is de serie uitgegroeid tot een van de populairste animatieseries ter wereld. Het wordt in meer dan 208 landen en gebieden bekeken en is vertaald in meer dan 55 talen. Ook niet zo gek dus dat Nickelodeon-directeur Brian Robbins in 2019 aankondigde verschillende spin-offprojecten te ontwikkelen met de populaire SpongeBob SquarePants-personages.

Bekijk hieronder alvast de Patrick sitcom:

Bron: nu.nl, YouTube

Leuk SpongeBob weetje: