Dit penthouse met zwembad is het mooiste appartement van Amsterdam

Als jij graag door Funda scrollt zal je het ook al wel gezien hebben, er staat een prachtige penthouse te koop met zwembad dat uitkijkt over heel Amsterdam. Dit moet dan ook wel het mooiste appartement van Amsterdam zijn, en daar is het prijskaartje ook wel naar.

Ben jij nog opzoek naar een plekje in de meest geliefde stad van Nederland? Check dan snel even op Funda. Daar staat een adembenemend penthouse te koop dat een zwembad heeft op het dak en daarmee een uitzicht over heel Amsterdam hebt. Het pand staat in het luxe project “State” in het Amstelkwartier en bevindt zich op de 22steverdieping. Het prachtige exemplaar is maar liefst 500m2! Zo’n woning van dit kaliber heeft nog nooit op Funda gestaan! 

Het Amstelkwartier in Amsterdam is een heel mooie plek om te wonen, op een steenworp van mooie architectuur, een prachtige jachthaven en vele lekkere restaurant EN dichtbij het centrum van de hoofdstad. Wat wil je nog meer? Voor een prijsje van € 4.800.000 lig je al te dobberen in het energiezuinige verwarmde zwembad. En dan hebben we het nog niet over binnen gehad. Het penthouse heeft in totaal 9 kamers waarvan drie badkamers! En uiteraard heb je een lift die je rechtstreeks naar je paleis brengt. Ben jij ondertussen al helemaal warm gemaakt voor dit elite penthouse? Surf dan even naar Funda en doe een bod, je weet maar nooit! 

Check het mooiste appartement van Amsterdam hier van binnen:

mooiste appartement van Amsterdam
mooiste appartement van Amsterdam
mooiste apparatement van Amsterdam
mooiste appartement van Amsterdam

Bron: Manly

Is Amsterdam niks voor jou maar voel je je beter thuis in Eindhoven? Neem dat een kijkje in die bizarre penthouse van een miljoen euro: