Skip to main content

Peter Gillis onthulde vorige week dat hij een maagverkleining overweegt. In de aflevering Massa is Kassa van gisteren maakt heeft hij een afspraak om wat meer informatie te verschaffen. Nicol besloot mee te gaan, maar de twee kregen al gauw ruzie over zijn maagverkleining. Volgens Peter ligt zijn overgewicht aan Nicol.

Peter Gillis en Nicol

De laatste paar dagen doen er een hoop geruchten de ronde over Peter en Nicol. Hun relatie zit mogelijk in een crisis omdat Nicol Peter zou hebben bedrogen. Beide zeggen helaas dat er sprake is van een misverstand. Het overgewicht van Peter schijnt ook een onderwerp voor ruzie te zijn tussen de twee.

Overgewicht

De voedingscoach van Peter had hem al een tijdje geleden reeds geadviseerd om iets aan zijn gewicht te doen. Hij neemt dit advies wel serieus, omdat hij in de aflevering van gister een afspraak had voor meer informatie over een maagverkleining.

Het ligt aan Nicol

Volgens Peter is zijn overgewicht de schuld van Nicol. ,,Sinds Nicol in mijn leven is lukt het niet. Dat is het verhaal”, concludeert hij. Nicol raakt daar woest om: ,,Het ligt helemaal niet aan mij”, zegt ze boos. ,,Ik kook elke dag voor jou en elke dag gezond. Maar zodra jij de deur uitloopt dan douw jij je eigen helemaal vol met worstenbroodjes overal.”

Worstenbroodjes

Peter zijn liefde voor worstenbroodjes heeft volgens hem niets te maken met het probleem. ,,Als ik er tien per dag eet is dat niet vol douwen”, vindt hij. Nicol kan haar woede bijna niet meer inhouden.

,,Overal waar ik kom heeft iedereen worstenbroodjes. Dat zijn die mensen speciaal al wezen halen bij de bakker. Dan kan ik moeilijk zeggen, ik hoef geen worstenbroodje”, ratelt Peter door. ,,Maar 4000 calorieën, 4000!”, reageert Nicol vol ongeloof, terwijl ze met haar hoofd schudt.

Bekijk hieronder het fragment uit de serie:

Bron: youtube, ditjesendatjes

Leave a Reply