Skip to main content

Peter Gillis staat onder andere bekend om zijn populaire programma Massa is Kassa. Hij krijgt haast overal waar hij aankomt worstenbroodjes en andere lekkernijen aangeboden. Toch is het handig dat hij niet van alles aanneemt van zijn fans. Volgens hem is hij laatst gedrogeerd door een fan.

Peter Gillis

Peter merkte al een tijdje op dat zijn bekendheid aan het groeien is, omdat hij vaak wordt aangesproken op straat en ook worstenbroodjes aangeboden krijgt. Het klinkt wel onschuldig, maar toch kan hij wat voorzichtiger zijn omdat niet een ieder goede bedoelingen heeft. Dat heeft hij met de harde hand moeten leren.

Samen met Nicol vind ik het gezellig om zo nu en dan een drankje ergens te doen”, legt Peter uit in weekblad Privé. “Normaal hebben we een vaste kroeg, waar vrijwel alleen maar gay jongens komen. Nicol voelt zich daar prettig, omdat ze daar zichzelf kan zijn.”

Gedrogeerd door een fan

Soms belanden ze ook in een andere tent en toen ging het mis. “Drie weken geleden zat ik met Nicol in een Nederlandse kroeg en kreeg ik biertjes aangeboden. Bij een van die glazen werd ik helemaal niet goed. Ik tolde op mijn benen en het werd zwart voor mijn ogen.”

Hij raakte in paniek, omdat hij aanvoelde hoe hij op de grond zou vallen. Hij kon op zijn laatste krachten naar buiten lopen om wat frisse lucht te happen. Op die manier kon hij een beetje bijkomen van de buitenlucht. “Wat blijkt nou? Iemand heeft iets in mijn biertje gestopt! GHB of wat dan ook, dat is toch niet normaal? Ik was gedrogeerd!”

Een gekke wereld

Het was voor Peter dan ook de laatste keer dat hij een drankje heeft aangenomen. “Net als de vele worstenbroodjes die men thuis an het hek van mijn villa hangt. Ik kan ze niet opeten, wie weet heeft iemand er wat ingestopt”, legt hij uit. “Door dit voorval ben ik zo angstig geworden. Het is een gekke wereld.”

Bekijk hieronder een video van Peter Gillis:

Bron: youtube, ditjesendatjes, talpa

Leave a Reply