Skip to main content

Peter Gillis is smoorverliefd en heeft Nederland kennis laten maken met zijn nieuwe vriendin. Het koppel laat er geen gras overheen groeien en hebben het al over samenwonen. Slijptol ging even langs om poolshoogte te houden maar de twee konden niet van elkaar afblijven tijdens het interview.

Smoorverliefd

Na de breuk met Nicol Kremers heeft Peter Gillis weer geluk in de liefde gevonden. Op social media onthulde de twee dat ze een relatie hebben. Wendy van Hout is ook nog eens de ex van Nicol haar ex-vriend Mike die ze datete na de breuk.

De twee hebben elkaar ontmoet in één van zijn vakantieparken. Wendy zou daar op het terras hebben gezeten en liet het hart van Gillis gelijk sneller kloppen. De rest is geschiedenis.

nieuwe vriendin Peter

Interview

PowNed wilde toch even weten hoe het met de nieuwe vlam en Peter Gillis gaat. Er kwamen namelijk ook roddels over haar. Zo zou ze geen lieverdje zijn en is ze een golddigger. Wendy benadrukt dat dit klinkklare onzin is. Ze is zelf onderneemster en werkt keihard. Het lukte maar net om ze te interviewen want de twee konden niet van elkaar afblijven. De nieuwe vriendin zullen we waarschijnlijk ook vaker in Massa is Kassa zien. De twee hebben het namelijk ook al over samenwonen.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl, Skoften