Skip to main content

Peter Gillis is intussen weer een gigantische villa rijker en wel in Spanje. De villa is voorzien van meerdere zwembaden, sauna’s en een spa. Hij zal zich dus zeker niet vervelen.

Peter Gillis

Schijnbaar moet het geld blijven rollen bij de familie Gillis. In de laatste aflevering van het programma Massa is Kassa is te zien hoe Peter Gillis een nieuwe Rolls-Roys die wel bijna zeven ton kost. Nu heeft hij een miljoenenvilla gekocht in de buurt van Alicante.

Gigantische villa

De villa staat aan de kustlijn van Playa Flamenca. Volgens BekendeBuren heeft Peter wel 2,2 miljoen euro betaalt voor zijn nieuw ‘speeltje’. Het is natuurlijk heel veel geld, maar gelukkig krijgt hij er wel wat voor terug.

Zijn nieuwe aanwinst heeft een woonoppervlakte van 294 vierkante meter. Het bezit vijf slaapkamers, genoeg ruimte voor de hele familie Gillis dus.

Er is ook genoeg mogelijkheid voor vermaak met een binnen- en buitenzwembad, indoor Spa, twee sauna’s, jacuzzi en een bar. De villa heeft ook een prachtig uitzicht over de zee sinds het strand slechts 200 meter van de villa is verwijderd.

Bekijk hieronder de beelden van de villa:

Bron: youtube, ditjesendatjes, bekendeburen

Leave a Reply