Skip to main content

Peter R. de Vries heeft zich bemoeit met de racisme discussie bij de Zwearte Cross! Hij krijgt behoorlijk wat boze reacties op zijn mening.

Peter neemt het namelijk op voor Sevn Alias, die festival Zwarte Cross beschuldigde van racisme. Peter vindt de kritiek hypocriet: “Wat mij zo opvalt is dat er dus allerlei mensen en critici zijn, columnisten ook, die zeggen: ‘dit moet kunnen (de borden op de Zwarte Cross, red.)’, maar die vervolgens in één adem, en dan heb ik het over Marcel van Roosmalen, die in een column schrijft dat Sevn Alias die hier is tegen opgestaan, dat die vervolgens geweerd moet worden bij Ajax”

“Aan de ene kant moet dat bord allemaal kunnen, daar moeten we niet over zeuren, maar vervolgens roept ‘ie in dezelfde column op om iemand anders eruit te gooien. Nou, dat staat wel op gespannen voet met elkaar”

Twitter ging los na zijn interview: “Wat is die Peter R. de Vries toch een vreselijke populist, die de woorden van Marcel van Roosmalen compleet verdraait voor zijn eigen smerige agenda”

“Wie staat er nog van te kijken dat Peter R. de Vries er extreem linkse en antisemitistische ideeën op na houdt? Hij is een van de engste deugrakkers van Nederland!”

“Stelt Peter R. de Vries hier antisemitisme nou gelijk aan satire of word ik doof?”

Bekijk hieronder Peter’s mening, reacties en de beelden van Sevn en Zwarte Cross:


 


 

Leave a Reply