Peter R de Vries snapt verbazing over relschoppers niet! Kritiek barst los

Peter R. de Vries heeft voor wat ophef gezorgd online met zijn mening over de relschoppers in Amsterdam en Eindhoven. Peter zegt namelijk dat de reacties op de rellen hem verbazen.

Peter R over de relschoppers

Dat deed hij in RTL Boulevard. De Vries zegt dat hij niet verrast is door de rellen, hij verbaast zich wel over de felle reacties van mensen. “Als de relschoppers niet gehoord worden kan dat leiden tot enorme frustratie, waarvan je in Amsterdam en Eindhoven het ‘radicale topje van de ijsberg’ zag.”

Volgens Peter had ook Rutte niet zo heftig moeten reageren. Peter meent: “Als je deze jongens zou oppakken, zijn het helemaal normale jongens”. Ook Nikkie Plessen is het met hem eens “In mijn wijk in Amsterdam ging het ook los. Dat was een beangstigende ervaring, maar ik vind wel dat de jongeren op dit moment niet worden gehoord.”

Kritiek barst los

En deze reacties verbaasde juist veel mensen online. Mensen gaan los en noemen het een ‘walgelijke vertoning’ met commentaar als: “Onvoorstelbaar. Peter R. de Vries en Nikki Plesse die het geweld begrijpen. Kansloos. Stumpers”…. “Haal Peter R de Vries van de buis, wat een mafkees.”

Bekijk de reactie van Peter en lees hieronder enkele reacties:

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard, Twitter