Skip to main content

Er gaat een video viraal waarin Maan op een pikante manier in beeld komt. Dit optreden is van een paar weken geleden, maar gaat als een vuurtje het hele internet over. Er is ook veel kritiek op haar nieuwe look. Zangeres Maan heeft recent aangegeven dat ze in 2024 niet zal optreden.

Pikant filmpje Maan gaat viraal

Op de video is te zien dat Maan helemaal los gaat op haar muziek. Ze betovert het podium, maar ze heeft ook een outfit aan die veel onthult. Tijdens het optreden merkt ze zelf op dat haar voorgevel duidelijk te zien is en is ze is er snel bij om die meteen weer goed te bedekken.

Veel volgers zijn kritisch op Maan’s nieuwe look. Iemand schrijft: “In het begin vond ik d’r een leuke meid.. nu niet meer, dr**s, aandacht en kapsones” “Verschrikkelijk” “Das zo’n alternatieve dat zie je gelijk. Wat een gek joh😂” en iemand anders schrijft: “Bah van prinsesje naar zwerver” “En zo kwam Marco ook.” “Kan niet zingen, afschuwelijk! 🙉”.

Maan plaatst bikinifoto

Onlangs schreef Yvonne Coldeweijer dat het niet zo goed zou gaan met de zangeres. Ze zou volgens Yvonne een dr**sverslaving hebben. Volgens Yvonne zou dit voornamelijk komen sinds ze samen is met Karel van Goldband. Dat ze weleens verdovende middelen gebruikt gaf ze eerder wel toe in een interview: “Het is een van de weinige momenten dat ik écht even nergens aan hoef te denken”, vertelde ze in de Nederlandse editie van Vogue. “Boeien, dit is ook mijn vrije tijd. Dan zien mensen het maar.”

Haar management stelt iedereen gerust en liet weten dat ze op vakantie is met haar vriend. Dit werd verteld in de podcast Strikt Privé en dat ze bezig is met het maken van nieuwe muziek.

Bekijk hier de beelden van Maan

Bron: Instagram