Skip to main content

De commercieel directeur van het voetbalteam MVV Maastricht is per direct op straat gezet vanwege een pikante foto. Er is verder geen aanleiding dat ze slecht werkt bij de Keuken Kampioen Divisie-club.

Per direct op straat vanwege pikante foto

Het bestuurslid Melina Luijendijk laat haar vertrek op LinkedIn weten en schrijft het volgende: “De aanleiding is de foto gemaakt op een themafeest in privésfeer welke met mijn goedkeuring destijds openbaar is gemaakt. Deze is gevonden en vervolgens verspreid. Een enkeling heeft aangegeven de foto als ongepast te ervaren, uit hoofde van de functie die ik voor MVV uitoefende. De foto offline halen werd niet als afdoende ervaren en heeft uiteindelijk geleid tot het einde van de samenwerking’, schrijft ze op haar LinkedIn. “Het is daarom met een glimlach en een traan dat ik afscheid neem van MVV.”

Ze was pas 5 maanden commercieel manager van de Keuken Kampioen Divsie-club: “Per ommegaande zal ik deze functie niet langer vervullen”, schrijft ze op LinkedIn

Bestuurslid Melina krijgt veel steun

Op het LinkedIn bericht van Melina wordt massaal gereageerd. Iemand schrijft: “En wat is niet goed aan deze foto? Het is een hele mooie foto” “Wat bijzonder stoer om dit zo op deze manier te delen en helemaal bijzonder dat dit als ongepast wordt ervaren terwijl de shirtsponsor een online gok bedrijf is en een saunaclub prominent aanwezig is op de bording in de Geusselt 🤔” “Wat een durf, lef om je verhaal te vertellen! Laat zien dat je krachtig bent en niet aan de kant gaat! Er komt vast iets anders moois op je pad!” en iemand anders schrijft: “Wat ik me afvraag..? Als ik de commentaren hier lees, vindt iedereen het onzin, dat dit plaatje aanleiding is om te moeten vertrekken. WAAROM VERTREK JE DAN?”. Daarop antwoord Melina als volgt: “Mooie vraag. Het antwoord daarop kan ik je alleen niet geven 🙂.”

Bekijk hier de details en beelden

Bron: LinkedIn, NU.nl