Skip to main content

Peter Gillis vriendin Wendy van Hout ging onlangs rond op de juice kanalen om een bijzonder nieuwtje. Er zouden pikante beelden van haar zijn gelekt op het internet. Dat blijkt dus zoals verwacht niet Wendy te zijn geweest, nu is echter ook bekend wie het wél is.

‘Pikante gelekte beelden Wendy’

De beelden werden doorgestuurd via WhatsApp in diverse groepen. Wat in eerste instantie toch écht op Wendy leek blijkt nu 100% iemand anders, een dame uit Den Haag die als 2 druppels op Wendy lijkt.

Yvonne meldde onlangs “Ik krijg de laatste dagen alleen maar pikante beelden door van spionnen. Wendy heeft het wel erg bont gemaakt. Best professionele beelden ook. Van haar alleen maar ook met een jongeman allemaal gefilmd vanaf statief.”

Dailey Danique

Na wat onderzoek blijkt het dus toch niet om Wendy te gaan, maar om ene Dailey Danique. Die zou actief zijn op meerdere kanalen waaronder Only F, waar ze zichzelf zonder veel kleren aan laat zien.

Danique is net als Wendy in ieder geval ook dol op tattoos, dat is duidelijk te zien. Naast hun donkere haar en blauwe ogen van de gelijkenissen tussen de dames.

Bekijk hieronder de beelden en verschillen:

Danique

Wendy:

Bekijk hier de video

Via IG