Skip to main content

Maxime Meiland heeft in haar boek geschreven dat ze is misbruikt op jonge leeftijd, maar er zijn de afgelopen weken meerdere verhalen naar buiten van mensen die beweren dat het verhaal van Maxime niet zou kloppen. De Story heeft nog meer betrokkenen gesproken die de beschuldigingen van Maxime ontkrachten.

Maxime zou het hebben gedaan met héle vriendengroep

De bron vertelt aan de story: “Maxime deed het altijd met héél veel jongens. Ik was laatst met twaalf vrienden uit eten, en de meesten daarvan hebben vrijwillig het bed gedeeld met Maxime. Dus ja, Maxime heeft een wilde en bewogen periode gehad”. De bron denkt dat Maxime ook bewust zwanger wilde worden: “Dat is uiteindelijk bij Jaap (de vader van dochter Claire) gelukt”. Het zou te maken hebben met haar moeilijke jeugd. Aangezien ze nooit een vader heeft gehad die de vaderrol oppakte: “Ze heeft eigenlijk twee moeders gehad”.

Ze zou inmiddels in haar eigen leugens geloven volgens de bron van Story: “Ik denk dat Maxime haar eigen leugens ondertussen is gaan geloven Ik hoop dat Maxime hiervan kan leren. Ik gun het haar niet om volledig afgemaakt te worden.”

Maxime Meiland zou veel liegen

Het blad heeft uitgebreid een man gesproken en hij lijkt een aannemelijk verhaal te hebben en daardoor is de positie van Maxime aan het wankelen. De Telegraaf vraagt zich inmiddels zelfs af of Maxime niet gewoon een fantast is. Ze maakte het misbruik bekend in haar boek en nu zouden veel mensen denken dat ze dit heeft aangedikt voor meer geld. Een ooggetuigen vertelt aan De Story: “Ik heb Maxime bovenop hem zien zitten. Dat zag er niet uit als verkrachting.” Een andere ooggetuige vervolgt: “Het was op geen enkele manier onder dwang, dat slaat echt nergens op. Maxime liegt veel, maar dit schoot bij mij in het verkeerde keelgat”.

Maxime Meiland doet onthulling over bedzaken

Onlangs deed de realityster een opmerkelijke onthulling. De realityster vertelt: “Ik heb mijn spiraaltje eruit laten halen. Ik gebruik geen andere anticonceptie. Dat deden mijn oma en moeder ook nooit. Leroy en ik gebruiken ook geen rubbertje, dus we moeten opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom”. Maxime en Leroy hebben samen een dochter. Uit een eerder huwelijk heeft Maxime nog een kindje, Claire.

Bekijk hier beelden:

Bron: Instagram, Mediacourant