Skip to main content

pimp6

Één van onze favoriete MTV shows aller tijden was toch zeker wel Pimp My Ride met ‘X to tha Z’ XZibit. Maar vandaag lezen wij dat veel aan de show fake blijkt te zijn en reacties en verhalen in scene gezet. Dat melden deelnemers aan de show wiens auto was gepimpt aan Huffington Post.

Zo blijken veel van de dure onderdelen puur voor de show gebruikt te zijn en werden direct na de opnames weer uit de gepimpte wagens gehaald. Of veel van de droom-installaties werkten simpelweg gewoon niet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERApimp4pimp2

Bij sommige wagens was de buitenkant wel zwaar gepimpt, maar aan de motor werd helemaal niets gedaan dus konden veel van de eigenaren maar kort van hun prachtige auto genieten omdat de techniek te oud was en het begaf.

Veel van de auto’s waren ook maanden in de garage, in plaats van de paar dagen die de show ons wilde doen geloven. En veel van de uitverkoren deelnemers moesten meedoen aan een verzonnen verhaal en overdreven juichen. De auto’s werden volgegooid met troep om extra oud en slecht onderhouden te lijken.

pimp1

Één van de deelnemers moest zijn vriendin dumpen omdat dat goed voor de show zou zijn en door zijn nieuwe auto zou hij veel meer en beter krijgen. Een andere werd gedwongen zijn kofferbak vol met snoep te gooien, gezien hij wat dikker was, waarmee ze hem dus behoorlijk beledigden.

pimp5

Maar uiteindelijk vonden de meesten het wel leuk om mee te doen en zouden het weer doen, al was het alleen om met de vermakelijke Xzibit te mogen chillen.

Leave a Reply