Skip to main content

Pokemon Go was dé game die zo goed als iedereen op de wereld wel op z’n minst 1 keer heeft gespeeld 2 jaar geleden. Miljoenen mensen waren er zelfs helemaal verslaafd aan en speelden non-stop. Nu is de opvolger er: Harry Potter!

Het smartphone-spel ‘Harry Potter: Wizards Unite’ komt vrijdag uit. Nog niet in Nederland helaas, maar toch is er een manier om het wel al te kunnen spelen. Veel Android-gebruikers kunnen de game spelen door het spel als los bestand (APK) te downloaden buiten de Google Play Store om. Dit gebeurde ook bij het uitkomen van Pokémon Go.

“De game speelt zich af in het heden, dus na de zogenoemde Battle of Hogwarts die het einde van de Harry Potter-filmreeks betekende. Er blijkt een geheimzinnige ‘Calamity’ te zijn gebeurd, waardoor allerlei voorwerpen, personen en magische beesten uit hun tijd en plaats zijn getrokken en in het heden zijn beland, in de wereld van de dreuzels (muggles). Dat brengt het in 1692 afgesproken International Statute of Wizarding Secrecy in gevaar, dat voorschrijft dat normale mensen het bestaan van de magische wereld van heksen en tovenaars niet mogen ontdekken. Om die reden worden spelers opgeroepen om lid te worden van het Statute of Secrecy Task Force, met als taak om al die zoekgeraakte personen, voorwerpen en beesten op te sporen.”

Bekijk hieronder in-game beelden en de trailer:

Leave a Reply