Politicus die borsten vriendin zoent tijdens online debat moet aftreden

Politicus die borsten vriendin zoent

Donderdag moest een Argentijns congreslid aftreden omdat hij de blote borsten van zijn vriendin zoende tijdens een online debat.

De congresleden hadden het over investeringen in pensioenfondsen toen het incident gebeurde. Een deel was aanwezig in de vergaderzaal maar het grootste deel logden in van thuis. De politicus zoende de borsten van zijn vriend en dat werd niet alleen afgebeeld op groot scherm maar ook via YouTube die live het online debat met de wereld deelde.

Online debat

Iedereen kon dus lekker meevolgen hoe politicus Juan Emilio Ameri de borsten van zijn halfnaakte vriendin zoende. “Ik heb thuis een verschrikkelijk slechte internetverbinding,” klonk het bij de opgestapte politicus. Hij dacht namelijk dat hij offline stond toen zijn vriendin halfnaakt de kamer binnenliep. Even later vertelde Juan Emilio aan de radio dat zijn vriendin net een borstvergroting had ondergaan. “Ik riep haar bij me en zei: ‘Laten we eens kijken hoe de implantaten eruit zien. Kijk, deze hangt iets minder naar beneden dan deze. Laat de littekens eens zien.’ Ze stond naast me en ik kuste haar borsten. Dat is alles,” aldus Ameri. Ondanks dat het congreslid zei dat hij dacht offline te zijn, kijkt hij recht in de camera waarna hij de bloes van zijn vriendin uitdoet terwijl iedereen meegeniet.

Check de beelden van de politicus die de borsten van zijn vriendin zoent tijdens een online debat hier:

Bron: welingelichtekringen.nl, Buenos Aires Times