Skip to main content

Een prachtige verrassing en even later een grote schrik voor Maxime uit Drunen. Maxime won een flink bedrag bij Postcode Loterij ‘Miljoenenjacht’. De presentator Winston Gerschtanowitz was er dan ook bij haar thuis om de prijs te geven, maar dan gaat er iets mis: het confetti kanon ontploft in haar gezicht.

Postcode Loterij

Maxime won een hoog bedrag: maar liefst 199.000 euro. Winston kwam het uitreiken, en dat heeft hij natuurlijk wel vaker gedaan in de uitzending. Je zou dus verwachten dat dit zonder incidenten zou moeten lukken, maar dit keer ging het mis.

Winston knalt confetti kanon in gezicht

Het confetti kanon ontploft opeens per ongeluk recht in het gezicht van Maxime die er even van moet bijkomen. Winston schrikt er zelf uiteraard ook van en vraagt bezorgd: “Ben je er nog?”. Gelukkig is Maxime gewoon nog bij bewustzijn na de knal: “Ja”, zegt ze daar kort op.

“Heb ik je geraakt?” vraagt Winston. “Ja”, zegt Maxime. Na even te zijn bijgekomen gaat het snel weer goed met haar en kan het feest door gaan. Vorig jaar overviel Winston Gerschtanowitz in Miljoenenjacht een koppel dat bezig was in de slaapkamer

Bekijk hier de momenten in de video’s

Via RTL, HvNL