Power Rangers-ster Tommy (Witte Ranger) overleden

Heftig breaking nieuws uit de entertainment wereld in Amerika over een van de populairste Power Rangers acteurs, Jason David Frank. De acteur die Tommy speelde, de Groene en daarna de Witte Ranger, is overleden op 49 jarige leeftijd.

Power Rangers Tommy overleden

Tommy Oliver was een van populairste characters uit de originele “Power Rangers” en de leider van de groep. Inmiddels zijn wat details bekend: De acteur en mixed martial artist stierf in Texas, volgens zijn vertegenwoordiger Justine Hunt. Bronnen met directe kennis vertellen TMZ dat zijn dood het gevolg was van zelfmoord. aldus TMZ.

Jason David Frank

Jason Frank speelde Tommy uit de originele serie “Mighty Morphin Power Rangers”, die een debuut maakte in 1993, toen hij werd geïntroduceerd als een van de zes superhelden. Zijn character Tommy kwam terug in verschillende ‘Power Rangers’ vervolg series waaronder ‘Wild Force’, ‘Turbo’, ‘Zeo’, ‘Dino Thunder’, ‘Megaforce’, ‘Ninja Steel’, ‘HyperForce, ‘ en meer. Jason Frank speelde later ook een Rode Ranger, een Zwarte Ranger omdat hij zo populair was.

Walter Jones, die de zwarte ranger speelde in ‘MMPR’, vertelt TMZ: “Hij was een inspiratie voor zoveel mensen. Zijn aanwezigheid zal heel erg worden gemist. Het is zo triest om weer een lid van onze Ranger-familie te verliezen.”
Hij voegt eraan toe: “Jason was een van de grootste grappenmakers van de show. Hij had een wild gevoel voor humor. We hadden onze ups en downs, maar ik bleef consistent om een ​​luisterend oor te zijn als hij er een nodig had. Mijn gebeden gaan uit naar zijn familie en alles wat hem zal missen.”

Hieronder meer info en beelden:

Denk jij aan zelfdoding? Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-113 of chat op 113.nl

Bron: TMZ YT