Skip to main content

Voormalig wielrenster Puck Moonen (27) heeft een pikante video gedeeld die veel losmaakt. Haar volgers reageren massaal op de video. Ze is tegenwoordig een influencer met 800k volgers die zo nu en dan nog op de fiets zit.

Puck Moonen pikante video

Ze schrijft bij de video op Instagram: “2,5 week training hier gedaan en ongeveer 400 uur bespaard op het aankleden voor het rijden🤪 Nog 4 weken training te gaan hier in de VAE🇦🇪 📷 @danhackettmedia”.

Een volger van Puck denkt dat ze een 18+ account aan moet maken vanwege haar pikante content: “Ik denk dat ze mikt op een 18+ account, houd de moed erin.” en een andere volger is kritisch: “Bijna alle content hier is dat je kleren aan doet of loopt te hijgen op een hometrainer 🤔🤔🤔🤔”. Een andere volger vraagt zich af wat haar doelen zijn: “”Wat zijn jouw doelen dit jaar? Ga jij weer grind racen?”.

En iemand anders sneert naar Puck: “Ik hoop dat je vader trots op je is door halfnaakt rond te lopen.”. Puck heeft een vriend en dat is bekend bij haar volgers: “Haar vriend is een gelukkig man. Puck is niet alleen mooi, maar lijkt ook een geweldig persoon.” “Deze outfit zou al je concurrenten zeker tegenhouden 🙃”. 

Puck Moonen vraagt zich of ze dik is

Onlangs plaatste de voormalig wielrenster een bericht dat veel losmaakte op haar sociale media. Aan haar 800K volgers vroeg ze of ze dik is. Ze schreef het volgende: “Ben ik dik? Uiteraard niet. En het is ook geen vraag die ik mezelf stel. Niet meer, tenminste. Maar veel (jonge) sporters doen dat nog steeds. En ach, het zijn niet eens alleen atleten“. De vraag is dus niet voor haarzelf bedoeld, maar als steuntje in de rug van (jonge) atleten die veel online worden gebodyshamed volgens Puck.

Ze liet zich voornamelijk uit over vrouwelijke atleten: “Het is verbijsterend hoeveel bodyshaming er in de sport voorkomt. Vooral voor vrouwelijke atleten, en voor mannen is het een groot taboe. Fietsen is een sport waarbij iedereen geobsedeerd is door W/kg en getallen op de weegschaal worden vaak verkeerd beoordeeld, zelfs binnen professionele teams (jonge atleten op een weegschaal zetten en hen vertellen dat ze 3 kg moeten afvallen is… eng!)“.

Bekijk hier de beelden

Meer:

Bron: Instagram