Skip to main content

Qucee heeft zich kwetsbaar opgesteld door een heftig incident uit zijn jeugd te onthullen aan Fernando. Hij barstte in tranen uit in de show toen hij het weer naar boven haalde en erover vertelde.

Pesten

Qucee vertelt vaak te zijn gepest op school als jongen. Hij zat op een speciaal onderwijs en kampte met overgewicht. Q kende niet veel vrienden en werd in een herkenbaar busje naar de school gebracht, waardoor hij als ‘anders’ werd gezien bij de andere kinderen en dus gepest werd.

Qucee in tranen

Op een dag werd hij voor het eerst door iemand uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje maar dat werd een heftig moment. De kinderen op het feestje lieten het namelijk niet toe dat hij naar binnen mocht. Q vertelt in tranen: “Het was de allereerste keer dat ik werd uitgenodigd op een feestje. Mijn moeder had met haar laatste geld een cadeau geregeld, we hadden het niet breed.”

“Geweigerd op verjaardag”

Daar aangekomen waren de kinderen voor de deur aan het spelen. Qucee vertelt: “De jongen die me had uitgenodigd was daar met zijn vrienden, en deze mochten mij niet. Door hen werd ik gepest. Ik ben gewoon niet binnen gekomen en weggestuurd. Ik rende huilend naar huis en dit moment is nog steeds zo moeilijk”.

Q vertelt heel veel meer over hemzelf, zijn leven, gezin, succes, verleden en meer in het onthullende interview.

Bekijk het moment hieronder VANAF MINUUT 1:10:0

Bron

Leave a Reply