Quincy Promes betrapt door afgeluisterde Pgp-telefoon

Quincy Promes

Quincy Promes zou volgens Justitie een belangrijke rol spelen in een drugsnetwerk die zij op het spoor zijn gekomen door een Pgp-telefoon. Hier maken criminelen veel gebruik van. De recherche ontsleutelde de versleutelde Sky-ECC-netwerk waar de telefoon mee was verbonden.

Betrapt

De voetballer werd betrapt tijdens door een pgp-telefoon dat werd afgeluisterd. In de zaak komen er steeds meer details naar buiten. Quincy Promes wordt verdacht van cocaïne-invoer en export van synthetische drugs naar Australië. Meerdere bronnen zouden hebben bevestigd dat het telefoontje uiteindelijk voor een doorbraak zorgde.

Dankzij berichten op de telefoon konden we ook bewijzen dat hij de bedoeling had zijn neef dood te steken op een feest in de zomer van 2020”, laat de recherche weten.

Drugshan

Eerder kwam er al naar buiten dat de familie van Promes zou hebben geïnvesteerd in een partij cocaïne. De Telegraaf meldde in maart dit jaar dat hij zich schuldig maakt aan een criminele organisatie en drugshandel. Ook wordt hij nu verdacht van huiselijk geweld.

Bekijk de video hier

Bron: Telegraaf