Skip to main content

Opnieuw slecht nieuws voor Quincy Promes. Hij wordt nu zelfs verdacht van drugshandel en deelname aan een criminele organisatie. Zo meldt John van den Heuvel in De Telegraaf donderdag na een onderzoek.

Promes verdachte van drugshandel

Om deze verdenking werd Promes ook afgeluisterd, nadat hij zijn neef vermoedelijk in zijn been stak. Gisteren werd bekend dat er gesprekken geopenbaard zijn. In de gesprekken zou hij meerdere keren hebben toegegeven.

Bij de politie was hij al in beeld vanwege betrokkenheid bij drugshandel, daarom werd zijn telefoon afgeluisterd. Er zouden volgens De Telegraaf meerdere familieleden al vast zitten voor drugshandel en witwassen in dezelfde zaak.

4000 kilo cocaïne

Promes zou volgens het bericht geld geïnvesteerd hebben in 4000 kilo cocaïne die in april 2020 door de Belgische politie werd onderschept in Antwerpen. De totale waarde daarvan was 120 miljoen euro. De straatwaarde lag nog veel hoger.

Promes Aanhouden?

Promes kan nu niet aangehouden worden omdat hij in de Russische hoofdstad Moskou zou zitten. Het Openbaar Ministerie en zijn advocaat Gerard Spong willen nog niets zeggen over deze onthulling in Telegraaf. Spong: „Ik weet van niets”

Hieronder in de videos meer info:

Lees de hele onthulling in De Telegraaf hier

Leave a Reply