Skip to main content

Politie komt met een heftige nieuwe update in het onderzoek naar het overlijden van de 34-jarige rapper en SFB manager Rabby Racks. Het vreselijke nieuws schokte eerder deze maand de hele NL hiphop scene. Rabby werd levenloos gevonden in de La Fontainestraat in Rotterdam.

Rabby Racks onderzoek

Onduidelijk was echter wat er precies was gebeurd. Politie meldt nu dat Rabby niet door een misdrijf is overleden, nadat eerder werd bericht over een mogelijke schietpartij. “Bij de man werd wél een vuurwapen aangetroffen. Het onderzoek naar de toedracht van zijn dood is afgerond,” meldt de politie. De politie gaat er na het onderzoek vanuit dat Rabby Racks suïcide pleegde.

Geen misdrijf

Rabby Racks werd eerder deze maand gevonden door zijn zus. Het gebeurde in de nacht van vrijdag 19 januari op zaterdag 20 januari. De rapper/manager werd met een schotwond in zijn hoofd gevonden. Platenmaatschappij TopNotch bevestigde het overlijden van de artiest eerder al “Zeer geschokt en met een zwaar hart wensen we familie en vrienden veel kracht met het verwerken van dit verlies”,

Als oprichter van SFB scoorde Rabby Racks successen samen met Frenna, Jandro, Priceless en KM. Ook solo scoorde hij enkele hits die vooral op youtube goed bekeken werden.

Bekijk hier beelden en info

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand? Praten helpt en kan anoniem via de chat op www.113.nl of telefonisch op 113 of via 0800-0113.

Bron: Rijnmond, Telegraaf, HvNL, YT