Skip to main content

Het zou al een tijdje slecht gaan tussen Rachel en haar zoon. Het is nu zover gekomen dat ze elkaar hebben ontvolgd op Instagram. Rachel heeft in het verleden een lange tijd geen contact gehad met André.

Breuk tussen Andre en Rachel

Het juicekanaal RealityFBI ontdekte dat Rachel en Andre elkaar niet meer volgen. Roxeanne zou ook niet meer door een deur kunnen met haar moeder en nu lijkt het tussen Rachel en haar zoon ook niet goed te gaan. Volgens RealityFBI volgde ze elkaar recent nog wel op het sociale media platform.

Komt het nog goed tussen Rachel en Andre?

Roxeanne heeft eerder het contact verbroken met haar moeder. Ze zouden elkaar al jaren niet meer hebben gezien of gesproken. Onlangs kwam naar buiten dat Andre weer contact heeft met zijn zus. “André junior en Rox hebben elkaar na jaren weer gezien”, meldde Yvonne Coldeweijer onlangs op haar juicekanaal. Waarom ze elkaar hebben gesproken is niet bekend bij Coldeweijer. ,,Moet Rachel zich zorgen gaan maken?”

Geen positieve energie

Onlangs vroeg Humberto zijn talkshow naar het moeizame contact met zijn moeder. Zonder te lang na te denken reageert hij op de vraag van Humberto: “Iedereen van wie ik geen positieve energie krijg, daar neem ik afscheid van.” Het is onbekend of Rachel hiervan op de hoogte is. Hij vertelt: “ik heb mijn pakkie gehad, ik heb op de blaren gezeten van mijn eigen dingen. En mensen die niet mee kunnen gaan op het stuk wat ik nu wil, die kan ik niet meer in mijn leven hebben”.

Minder animo voor André

Binnenkort staat André weer op het podium, maar zijn comeback loopt niet zoals verwacht. Hij reageert in de uitzending op zijn teleurstellende kaartverkoop. “Ja, kijk. Twee jaar geleden zou mijn ego spreken en zou ik er heel erg gepikeerd om raken, denk ik. Ik heb bepaalde dingen wel geleerd en ik ben heel realistisch. De show van mijn vader had bijvoorbeeld 24 duizend fans altijd. Als hij een show gaf, kwamen er altijd 24 duizend mensen heen”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, RealityFBI