Skip to main content

Rapper Blueface staat enorm onder vuur nadat er een video van hem opdook waarin hij een vrouwelijke fan het podium op brengt. Maar dan wordt het plots minder gezellig: de rapper duwt haar richting zijn vriendin en roept dat ze aangepakt moet worden. De dame weet eerst niet wat haar overkomt maar even daarna wordt duidelijk wat er aan de hand zou zijn.

Blueface brengt vrouwelijke fan op podium

Het incident gebeurde tijdens een clubevenement dat Blueface organiseerde samen met zijn vriendin Jaidyn Alexis. Volgens verschillende mensen op sociale media die de show bijwoonden, beschuldigde Alexis de vrouw ervan ijsblokjes naar haar te hebben gegooid. Het ijs gooien is echter in geen van de video’s die op sociale media circuleren te zien.

Laat haar slaan “Pak haar!”

Te zien is wél hoe Alexis fysiek wordt en probeert te trappen maar tegengehouden wordt door bewakers, terwijl de vrouw lijkt te ontkennen dat ze iets heeft gegooid. Het is niet bekend of de vrouw aangifte heeft gedaan bij de politie.

Blueface kan in grote problemen komen als ze dat wel doet, de rapper zit momenteel in zijn proeftijd na een straf, als gevolg van een woordenwisseling in november 2022 in een stripclub in Las Vegas, waarin hij aanvankelijk werd beschuldigd van poging tot moord. De lading werd later teruggebracht tot geweldpleging en het ontladen van een vuurwapen.

Bekijk hier de video’s van het incident

Via YT, IG, TMZ