Skip to main content

Tijdens festival Vestrock in Hulst (Zeeland) liep het helemaal mis tijdens een optreden van rapper Bob Vylan. Een bezoeker gooide bier op hem, warna hij met een microfoonstandaard de biergooier een paar meppen gaf.

Zeeuws festival

Het gaat om het Zeeuws festival Vestrock in Hulst die zondagavond heeft plaatsgevonden. De getuigen zagen dat er een plastic glas bier werd gegooid naar het podium. Hierdoor raakten een aantal spetters de rapper die bezig was met zijn optreden. De rapper stopte met zijn lied en sprak het publiek toe: “Wie was het? Als je een grote man bent, kom dan hier.”

Biergooier

De man die de daad pleegde gaf gehoor aan de oproep en kwam naar voren. Vervolgens pakte de rapper een microfoonstandaard en begon de man te meppen. Hij sloeg hem wel zeker drie keer met de standaard.

Er kwamen zelfs medewerkers van Vestrock ertussen om de situatie te sussen, maar Vylan gaf geen gehoor. Ook mensen uit het publiek probeerden de microfoonstandaard af te pakken, echter zonder succes. De rapper deelde daarna zelfs een schop uit. Hij liep vervolgens boos van het podium en schreewde: “F@*ck you Hulst!”

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: Nos.nl, Youtube, Dumpert

Leave a Reply