Nieuwe beelden TakeOff schietpartij laten man met wapen zien

nieuwe beelden

Er zijn nieuwe beelden van de moordzaak van Migos rapper TakeOff. Een gewapende man stond no geen halve meter bij Quavo en TakeOff vandaan, toen momenten later de dodende schoten werden gelost. De gewapende man is daarom nu een verdachte in de zaak van de moord op rapper TakeOff.

Nieuwe beelden

TMZ kreeg nieuwe beelden, waarin je vanuit een andere hoek kunt zien wat er gebeurde in de momenten voordat het vuren begon. In de video zie je een man die volledig in het zwart gekleed is en een handwapen in zijn rechterbroekzak heeft.

Het wapen is heel goed zichtbaar in zijn broekzak. Hij houdt zijn hand erop. Quavo had een heftige discussie voordat ze begonnen met schieten. Sterker nog; Quavo, in het fel-oranje shirt, loopt achter de man zo’n twee minuten voordat het schieten begint.

Niet gevonden

Nu valt op basis van deze video niet te bewijzen dat het daadwerkelijk deze man was die is begonnen met schieten. Wel kun je op de video zien hoe hij later zijn wapen trekt en begint te schieten. De man in kwestie is nog niet gevonden.

In totaal werden ongeveer tien schoten gelost en TakeOff redde het niet eens om naar het ziekenhuis te gaan. De rapper overleed ter plekke.

Bekijk de nieuwe beelden hieronder:

nieuwe beelden

Bron: TMZ