‘Releasedatum Playstation 5 gelekt!’

Playstation 5

Een van de grootste vragen onder gamers is wanneer de Playstation 5 eindelijk gereleased zal gaan worden en volgens een gerucht dat op social media rondgaat zou daar wel eens een antwoord op gekomen kunnen zijn.

Een ontslagen marketing manager van Sony is namelijk veel details openbaar aan het maken door middel het archiveren van zijn emails op de website 4chan. Hierin staat bijvoorbeeld dat tijdens het ‘State of Play’-evenement dat op 1 november zal plaatsvinden aandacht zal worden besteed aan de lancering van de grote titels ‘Death Stranding’, ‘The Last of us part 2’ en ‘Star Wars: fallen Jedi’.

Verder staat er in de mails dat de software-updates voor PlayStation 4 beperkt worden en alleen nog gericht zullen zijn op Death Stranding en The Last of us part 2 en dat de overige technische updates bewaard worden voor de Playstation 5.

Maar wanneer komt die dan uit? Het management van Sony gaat een evenement genaamd ‘PlayStation Meeting 2020’ organiseren ter gelegenheid van de lancering van de nieuwe console. Deze staat gepland op 21 februari 2020! Zet die maar in je agenda!

Alle mails van de marketing manager kun je vinden via >deze link<.