Rico Verhoeven wil dat er nog dit jaar een rematch komt tegen Badr Hari. Volgens de kickbokster is Glory verplicht dit zo snel mogelijk te organiseren, anders dreigt hij zijn contract bij de profbond niet te verlengen.

“Ik wil graag dat mijn eerstvolgende gevecht tegen Badr is”, aldus Verhoeven in het Algemeen Dagblad. “Zoals ik het uitreken, kan dat in december. Er zijn voor Glory geen redenen om nog langer te wachten. Mijn laatste gevecht was in september. Dus in december heb ik al een jaar en drie maanden niet gevochten.”

Sinds het gevecht tussen Verhoeven en Hari in december 2016 kwam een rematch regelmatig ter sprake, maar het kwam er nog altijd niet van. Dit vanwege een gevangenisstraf die Hari uitzat voor geweldsdelicten en een schorsing na een positieve dopingtest. Deze schorsing loopt in december af, dus zou hij weer de ring in mogen.

Verhoeven wil dan ook dat Glory zo snel mogelijk in actie komt. “Iedereen wil dat tweede gevecht tussen ons en ik heb het gewoon nog tegoed van Glory. Dit is wat ze mij moeten leveren”, aldus Verhoeven. “Ondertussen is wel mijn contract afgelopen. Pas als het gevecht is gepland, praat ik met Glory over verlenging van mijn verbintenis. Zo simpel is het. Ik wil eerst tegen Badr vechten en pas daarna komen anderen aan de beurt.”

In een interview met Linda vertelt Rico wat vechten met hem doet: