Restaurant met alléén maar toetjes opent binnenkort in Nederland!

Bestel jij liever je toetje vóór je hoofdgerecht? Dan ben je bij dit pop-up restaurant aan het goede adres! In De Dessert Club bestaan alle gangen namelijk uit toetjes! En niet zomaar een bolletje ijs of appeltaart met slagroom…

‘Welkom bij de dessertclub, een 7-gangen, dessert only experience!’, zo omschrijft het restaurant zichzelf op hun website. Het restaurant biedt ‘een avondvullende  avondvullende 7 gangen experience door meesterpatissier Bart de Gans’.

Chocolade steak als hoofdgerecht

En een experience wordt het zeker. Wat dacht je van aan chocolade steak als hoofdgerecht of een slush puppie van sinaasappel en rozenblaadjes? Volgens de website komen alle smaken, geuren en kleuren langs. ‘We zorgen voor een perfecte balans en zetten je soms op het verkeerde been. Door de verschillende smaken heb je totaal niet het idee dat je alleen maar toetjes aan het eten bent maar is het echt een maaltijd vervangend menu’

Totaalbeleving

Het concept is nog nooit eerder uitgeprobeerd in Nederland, maar heeft veel succes in New York en zelf op Bali! Mensen reageren enthousiast: ‘Je hebt echt totaal niet het idee dat je alleen maar toetjes eet, echt een totaalbeleving‘, laat iemand op de website weten.

Loop je al te watertanden? Reserveren kan vanaf 23 juli via de website. De prijs valt mee; je betaalt 55 euro voor een compleet menu.

Ook in Amersfoort is een toetjesparadijs:

Bron: Dessert Club

Dat is nog eens goed nieuws!