Rick Brandsteder onthult of hij en Gaby Blaaser het ‘deden’ tijdens opnames The Bachelorette

Rick Brandsteder gaby blaaser

Monica Geuze hielp na de eerste aflevering van The Bachelorette het gerucht de wereld in dat presentator Rick Brandsteder en Gaby Blaaser het wel eens gedaan zouden kunnen hebben tijdens opnames van het programma. Rick heeft nu gereageerd op de roddel.

Monica zei in het napraatprogramma Videoland Viewing Party dat haar in de eerste aflevering opviel dat er wel erg veel chemie tussen Rick en Gaby was: “Die flessen champagne ook, wat ga je ermee doen? Ze moet dat in haar eentje in dat huis gaan opdrinken. Met Rick! Dan heb je ook nog kans dat Rick haar afpakt, dat ze lekker dronken ergens gaan liggen rollebollen.”

Tegenover het Algemeen Dagblad ontkent Rick dat er iets tussen hem en Gaby is gebeurd. “Gaby en ik kennen elkaar al sinds we een jaar of 15 zijn”, aldus de presentator. “We zijn opgegroeid in dezelfde buurt, we zaten in hetzelfde groepje waarin we allemaal scootertjes hadden waarmee we feestjes en partijen afgingen.”

Hij snapt echter wel waarom mensen er wat achter zoeken. “Ach weet je, het maakt niet uit met welke dame ik waar dan ook word gezien. Er wordt toch altijd wel van alles gesuggereerd. Ik word daar soms wel een beetje moe van en laat het altijd lekker gaan. Dan hebben we er dus wel voor gezorgd dat het goed overkomt samen.”

In gesprek met Kaj Gorgels praatte Gaby donderdag na over haar deelname aan The Bachelorette:

Bron & beeld: Shownieuws

Lees ook: