Skip to main content

Rico Verhoeven zou volgens een juicekanaal zijn bedreigd door zijn ex Jacky. Ze heeft namelijk online een vreemd bericht gedeeld waarin ze dreigt een pikant verhaal te kunnen onthullen dat reputatie zou kunnen schaden.

Rico’s ex plaatst gek bericht

De ex van Rico, Jacky Duchenne heeft een opmerkelijk bericht gedeeld op haar social media. Ze schrijft: Ik heb je reputatie gered door mijn kant van het verhaal niet te vertellen… Blijf bescheiden”. Volgens juicekanaal Realityfbi heeft Jacky het hier over haar ex-Rico Verhoeven. RealityFBI schrijft: “Ze lijkt te hinten naar informatie die zijn reputatie op het spel zou kunnen zetten”.

Geruchten dat Rico vreemd zou zijn gegaan

Er gingen eerder geruchten rond dat Rico vreemd zou zijn gegaan. Zo werd geroddeld dat Rico tijdens de relatie met zijn ex Jacky vreemd zou zijn gegaan met Gaby Blaaser én zou hij contact hebben gezocht met Esmee Ipema en haar zus Sharon. Die twee staan beter bekend als de ’terrortwins’. Rico ontkende echter altijd de juice geruchten.

Onlangs sneerde Jacky naar huidige vriendin van Rico

Een tijdje geleden was de ex van Rico Verhoeven ook in het nieuws na wat berichten die viraal gingen. Ze leek wat sneertjes uitgedeeld te hebben naar de nieuwe vriendin van Rico. In een Instagram-story meldt Jacky: “OMG leg mij nou eens uit hoe meiden knap kunnen sporten met haren los en make-up in de plooi? Is dat alleen Ista? Ik werk zo hard maar ondertussen alle dokters al gezien. Nog 12 kilo te gaan!” Velen menen dat ze Naomy bedoelde, die als fitness model heel veel mooie foto’s deelt van haar workouts.

Bekijk hier de beelden

Eerder:

Bron: Instagram, DenD