Rico Verhoeven neemt uitdaging Hesdy Gerges aan! “Wordt vuurwerk!”

Rico Verhoeven heeft gereageerd op de uitdaging van Hesdy Gerges! Hij heeft geaccepteerd en de twee gaan op 29 oktober in Ahoy tegen elkaar de ring in.

Rico Verhoeven event Hit It

Het gaat dus buiten Glory gebeuren, bij een speciaal evenement Hit It, een nieuwe sport- en entertainmentshow van Rico zelf.

Eindelijk is Rico dus weer terug in de ring na zijn oogblessure vorig jaar tegen Jamal Ben Saddik. Rico won toen na een zwaar gevecht en is nog steeds champ zwaargewicht bij Glory.

Rico vs Hesdy

Rico en Hesdy zijn zoals we weten goed bekend met elkaar en hadden een verhitte rivaliteit. Begin vorig jaar toonde Hesdy echter respect na een nederlaag tegen Rico.

Rico reageert op Hesdy alsvolgt: ,,Ik kan alleen maar respect hebben voor het feit dat hij toen tien dagen vooraf instapte. Natuurlijk wordt het pittig als hij vol traint over een langere periode, maar hij moet vol aan de bak. Hij legt de lat hoog voor zichzelf met dit soort uitspraken. We hebben een lange historie, waarin we meerdere keren tegenover elkaar hebben gestaan. Hesdy weet wat knokken is en dat het vuurwerk wordt tussen ons, staat vast.”

Het belooft in ieder geval een spektakel te worden zo te zien, hieronder de onthulling en poster:

Eerder:

Bron: AD, IG YT Beeld: Glory