Rico Verhoeven start vacature site met 250.000 vacatures! (Video)

Rico Verhoeven wil iets terug doen voor mensen zonder baan door alle crisis afgelopen jaar en komende tijd. Hij start een vacature site.

Rico start vacature site

De Glory kampioen meldt over de vacature site: “Iedereen heeft het over het aantal besmettingen, de avondklok, of de horeca weer opengaat, maar er mag ook wel degelijk aandacht zijn voor mensen die hun baan kwijtraken.” 

En dat blijkt keihard nodig: In januari waren 337.000 werklozen in Nederland. 64.000 meer dan aan het begin van de coronacrisis.

Heelnederlandwerkt

Rico’s vacature site heet heelnederlandwerkt. De website heeft nu al 250.000 openstaande vacatures en gratis opleidingen verzameld.

Rico’s verhaal:

Het volledige verhaal van de kickboks wereldkampioen over de site: “Blij om een nieuw belangrijk initiatief @heelnederlandwerkt aan te kondigen. De afgelopen maanden krijg ik steeds meer berichten van fans en volgers met trieste verhalen over hun persoonlijke situatie naar aanleiding van Corona.

Verborgen verdriet dat achter de gevolgen van deze crisis schuilt, waaronder veel mensen die waarschijnlijk werkloos zijn geworden en het risico lopen nog meer in de problemen te komen. Het zijn mensen die ik niet gemakkelijk kan helpen met hun situatie.

Mensen die willen, maar niet kunnen. Dat is frustrerend en confronterend. Ik wil er nu iets aan doen, zodat we er klaar voor zijn. Dit kan niet individueel, maar op grote schaal via een groot netwerk van bekende personen, bedrijven, instellingen en media. Ik heb dat netwerk en ik wil het gebruiken. Heel dankbaar voor alle bedrijven en vrienden die dit initiatief steunen!”

Bekijk Rico’s video boodschap hieronder:

Zoek je een baan? Check Rico’s vacature site HIER!