Rico Verhoeven verrast met gloednieuwe auto!

Rico Verhoeven, meer bekend als The King of Kickboxing, wordt verrast met een gloednieuwe auto, een hele brute sportwagen. Waar hij dacht dat hij zijn eigen auto zou ophalen bij Absolute Motors voor een nieuwe wrap, krijgt hij een hele nieuwe auto in de plaats.

Rico Verhoeven

De McLaren 720s van Rico Verhoeven werd bij Absolute Motors achtergelaten voor een nieuwe wrap. Hij was zijn donkergroene wrap al na een paar maanden zat en wilde dus een ander laten plaatsen. Niet wetende dat de mannen een heel ander plan hadden voor Verhoeven. Hij werd overhaald om naar Louwman Exclusive te gaan waar hij werd verrast met een gloednieuwe McLaren 720s Spider.

Gloednieuwe auto

De wrap om zijn nieuwe wagen is zeker uniek, omdat het zelden wordt gespot op een bolide. Nardo Grey is de basiskleur van de McLaren, maar wat het uniek maakt zijn de marmer-achtige accenten op de motorkap en aan de onderkant.

De sportieve Spider heeft 720 pk en een acceleratieprestatie van 0-100 km/u binnen 2,9 seconden. Verder kan het een krankzinnige topsnelheid halen van maximaal 341 km/u.

Bekijk hieronder enkele foto’s van de nieuwe aanwinst van Rico:

Bron: Instagram, pureluxe, talpa