Rico Verhoeven verslaat Hesdy Gerges en gaat naar Finale!

Rico Verhoeven tegen Hesdy Gerges is achter de rug! Rico heeft de wedstrijd gewonnen na 3 ronden op punten en gaat door naar de finale van het Glory Heavyweight Toernooi.

Rico verslaat Hesdy

Rico begint scherp aan de partij en gaat gelijk vol in de aanval. De vechters zijn echter voorzichtig. Er worden nog geen hele harde stoten uitgedeeld maar eerste ronde is duidelijk voor Rico. Hij dicteert de wedstrijd.

In ronde twee gaat Rico door waar hij bleef bij 1. Rico probeert het met een aantal stoot-combo’s en landt ook een high kick. Deze doet Hesdy echter vrij weinig schade en hij kan verder boksen. Hesdy heeft nog bijna niets laten zien en heeft in ronde 3 een KO nodig om te winnen.

Ook ronde 3 domineert Rico. Hesdy komt met een harde lowkick maar Rico gaat door. Even later landt Hesdy toch nog een flinke punch en verrast Rico, die snel weer door kan gaan. Rico deelt nog een aantal combo’s uit maar zonder veel schade. Rico wint op punten!

Respect

Na de partij hebben de mannen eindelijk vrede getekend en hebben respect voor elkaar getoond! Ze knuffelen elkaar en vooral Hesdy toont veel respect “Je bent gewoon de allerbeste!!”

Hieronder enkele beelden van de wedstrijd:

De Punten: