Skip to main content

Rico Verhoeven heeft recent een nieuw contract getekend voor drie jaar bij Glory Kickboxing. Het zal een spannend jaar worden voor de Glory Kickboxing kampioen. Maar er is wat ophef ontstaan na een insta post van Rico die veel los maakt.

Rico Verhoeven deelt enthousiasme

Rico lijkt een nieuwe fase in te gaan. Zijn deelname aan de zwaargewicht Grand Prix is een nieuwe fase in zijn veelzijdige carrière. Hij deelt op op Instagram het volgende bericht: Nieuwjaar. Nieuwe uitdagingen en vooral een veel langere reis binnen @glorykickboxing met een nieuwe horizon.

En geloof me. Als je een fan bent van vechtsporten, dan is GLORY DE plek voor non-stop actie en entertainment. We trappen het af op 9 maart met de GLORY Grand Prix, waar ik het opneem tegen zeven andere topzwaargewichten om de overwinning te claimen! Wees erbij om het live mee te maken! Dus een glimlach aan het begin van 2024 💪🏽💪🏽 Osu!”.

Rico is in ieder geval erg enthousiast en er wordt uitgebreid gereageerd onder zijn Instagram bericht.

Gemengde reacties van volgers en fans

Er wordt gemend gereageerd onder het bericht van Rico. Fans van Jamal Ben Saddik zijn teleurgesteld. Hij staat namelijk niet op de foto en is dus afwezig. Iemand schrijft: “Nou, ik ben fan van vechtsporten, maar jouw gevechten zit allesbehalve actie en entertainment. Wij hebben vechters nodig zoals Jamal Ben Saddik”. Iemand anders schrijft: “Zonder Jamal Ben Saddik erin. Is het net een Champions League zonder Real Madrid”. Iemand anders vindt Jamal niet in de GP, als haring zonder uitjes: “Geen Jamal in de GP is als Haring zonder uitjes”.

“Als Jamal echt niet meedoet gaan wij Marokkaanse fans de boel Boycotten”, dreigt een supporter van Jamal. Het is niet bekend waarom Ben Saddik afwezig is. De Marokkaanse atleet staat namelijk nog wel onder contract bij de kickboksorganisatie.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Vechtsportinfo