Skip to main content

Rijk Hofman en Monica Geuze hebben een korte periode met elkaar gedate. Er werd veel over het stel gepraat en ze hebben bekend dat het geen serieuze relatie was. Recent bevestigde dat ze uit elkaar zijn maar een grote mensen zijn nog steeds benieuwd naar ze “Spreken Rijk en Monica elkaar nog” vraagt iemand zich af op Instagram.

Nieuwe date Rijk Hofman: Stephsa?

Yvonne krijgt de vraag op haar Instagram of ze elkaar nog spreken en volgens haar is dat klaar. Rijk zou afgelopen weekend met influencer Stephsa in Amsterdam zijn wezen stappen. Yvonne schrijft: Oh ja, helemaal vergeten te brengen. Rijk was afgelopen weekend met influ Stephsa in de Kleine Cooldown. Ze zijn door deze spion niet zoenend gespot, maar waren wel met z’n tweetjes.”

“Monica jaloers maken?”

Yvonne vindt het maar een aparte locatie om te daten en meent dat Rijk Monica probeert jaloers te maken: “Zou een aparte locatie zijn voor een date, maar ook wel weer hilaar. Denk overigens niet dat dit een match is, maar eerder een actie van Rijk om Monica jaloers te maken of zo”

Monica Geuze en Rijk Hofman officieel uit elkaar

Onlangs kwam in het nieuws dat Monica Geuze en Rijk Hofman niet langer aan het daten zijn. Rijk onthulde dat ze niet meer bij elkaar zijn. De twee hebben een serieuze relatie altijd ontkend, maar het vermoeden steeg dat het wel aan was.

Dat werd officieel ontkracht: ,,Ik ben niet meer aan het daten. Ik heb natuurlijk de afgelopen tijd gedatet met iemand, ik ga er niet zoveel over vertellen. Maar wat ik wel kan vertellen, want dat is gewoon iets van mij persoonlijk, het weekend was fantastisch. Echt, het was niet normaal. En wat ik dus al eerder heb meegemaakt; na een jaar een relatie hadden we een weekend leuk, en toen na het weekend was het over”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Life of Yvonne