Skip to main content

Een paar maanden geleden werd bekend dat Ronnie Flex en Demi de Boer uit elkaar gingen. Het koppel reageerde uitgebreid en noemde het een complexe situatie. Nu heeft ook de vader van Demi gereageerd, Ronald de Boer.

Demi en Ronnie

Ronnie legde de situatie onlangs zo uit bij RTL Boulevard: “Het is momenteel complex, we wonen niet meer samen. We proberen het te laten werken en hopelijk komt het in de toekomst goed. Ik hoop in ieder geval dat het beter is dan nu. Onze relatie heeft een andere vorm. Het ding is: de artiest Ronnie Flex en de persoon die ik thuis ben, staan heel erg los van elkaar. Thuis hunker ik naar warmte en routine, maar als ik op een podium sta, wil ik feesten. Het is moeilijk om die twee personen samen te krijgen.”

Ronald de Boer

Ronald de Boer is niet heel erg blij met de situatie en wil dat zijn dochter gelukkig is. Hij zegt in het AD: “Dat is niet leuk, ik wil dat ze happy is. Maar ik vind dat ze het goed doet. Soms loopt een relatie niet zoals je had gehoopt. Voorlopig zijn ze even uit elkaar. Dat betekent niet dat ze nooit meer bij elkaar kunnen komen. Ze moeten uitvinden wat ze willen, of ze elkaar missen.”

Ook hun kindje goed opvoeden is belangrijk voor Demi’s vader Ronald. Hij vindt dat Ronnie en Demi dat wél goed doen: “En hoe ze samen hun dochtertje Rémi willen opvoeden. Want ze vinden het belangrijk dat hun kind op één komt. Ik ben trots op de manier waarop ze dat aanpakken. Geen vechtscheiding, geen getouwtrek. Alles voor Rémi.”

Bekijk hier de video

Bron: AD