Skip to main content

De vriendin van Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez is onder vuur komen te staan in Saudi Arabië. Ze heeft voor ophef gezorgd met enkele bikini foto’s op Instagram.

Georgina Rodriguez

Georgina is in bikini te zien bij het zwembad van de villa van Ronaldo, waar ze momenteel verblijven. Haar volgers vinden het prachtig en ze krijgt dan ook veel complimenten, maar ook is er dus veel kritiek.

Ronaldo’s vriendin onder vuur

Mensen schrijven dat ze strafbaar bezig is en ‘zich moet bedekken’. Georgina is weliswaar in haar eigen huis, maar laat zich wel in bikini op Instagram zien. Er wordt gemeld dat Ronaldo’s vriendin met haar bikinifoto’s de wet in Saudi-Arabië overtreedt. Volgens de wet is het verboden om ‘te blote of halfnaakte’ beelden te plaatsen.

“Zo onbeleefd”, schreef iemand. “Bedek Georgina, moge God je genezen,” merkte een ander op. “Saoedi-Arabië regeert”, voegde een derde eraan toe, terwijl een vierde zei: “Je moet Allah om vergiffenis vragen.”

Saudi Arabië wet

Volgens andere meningen is het wél toegestaan in haar geval. De overheid zou publiceren verbieden, maar de situatie is toegestaan voor buitenlanders en niet voor burgers en inwoners van Saoedi-Arabië. Het is dus onwaarschijnlijk dat ze wordt bestraft.

Hieronder de beelden:

https://www.instagram.com/p/Cr-r48wNI0z/
https://www.instagram.com/p/CramD4rNLdj/
https://www.instagram.com/p/CqaQsWbIpVB/

Via IG, Voetbalzone, Daily Star

Leave a Reply