Ronnie Flex officieel NIET de vader van Nikki’s baby! Reageert!

Na een hoop geruchten in de media is eindelijk duidelijk dat de baby van EOTB deelneemster Nikki niet van Ronnie Flex is.

Ronnie deelde zijn verhaal en een gesprek van zijn management met shownieuws, waarin aangekondigd wordt dat Nikki Ros haar verhaal zal gaan doen.

Ronnie meldt:

Sinds jullie zo snel waren om het nieuws te droppen van mijn nieuwe baby die opkomst zou zijn.. vind ik dat ik wel het recht heb om dit te droppen..
Aan het eind van de dag wist ik dat het niet zo was en daarom reageerde ik ook niet tot nauwelijks… maar aan de andere kant was het wel een schok voor mijn familie & vrienden.. en vooral wat ik het belangrijkste vind voor de moeder van mijn pasgeboren kind (en indirect ook kind eigenlijk).. alsof we die stress kunnen gebruiken juist nadat we het zo goed en voorbeeldig doen met het co-ouderschap.. dat vond ik niet zo nice en daar had best wel over nagedacht mogen worden vantevoren.. want we zijn tenslot allemaal gewoon maar mensen.. ik zou het op prijs stellen als jullie mijn naam zo veel mogelijk proberen te zuiveren en dat jullie dit item gaan doen vind ik al echt een mooie start.. no hard feelings verder, its all about tha love, en ik wens alle betrokken dan ook alleen het beste… (inclusief Nikki ros & de hele show nieuws redactie)❤️ – Ronell Langston Plasschaert (27) #koekjevaneigendeeg

De post:

Eerder: